úterý 2. května 2017

SLEEK MAKE UP / Paletka


Krásný večer Všem. 

Nedávno mi přišel balíček od Lilibela.cz a v tom i dáreček, a to přímo paletka očních stínů od Sleek Makeup jak jste si sami mohli všimnout z názvu.




Paletka je na pohled velmi krásně udělaná designově, je v matné černé a písmo v takové zajímavě lesklo matné černé, ale tak tím je sleek proslaven :-). Paletku si myslím, že by klidně mohly holky vozit i jako paletku cestovní, protože je akorát rozměrově do kosmetické taštičky. 



Balení uvnitř se mi velice líbí, a už jen z toho důvodů, že má zrcátko a malý štěteček a aplikátor na oční stíny. Co se týče stínů, tak jsou barevně skvěle postavené, možnost použít i jako tvářenku. Líbí se mi, že tato paletka obsahuje i tu nejsvětlejší barvu, kterou já většinou používám jako stín podkladový.


Pigmentace u této paletky není zrovna nejlepší, ale ani nejhorší. Toto je nanášeno prstama a celkem dobrý, ale se štětci je to trochu horší. Špatně se se stíny na oku pracuje, a pro větší pigmentaci musíte opravdu furt přidávat a přidávat daný stín.

Celkové hodnocení této paletky z mé strany: 
Paletka je skvělá na cestování, má v sobě skvěle poskládané stíny, který můžete použít na více způsobů. S podkladovou bází pod oční stíny krásně drží celý den. Jediné co mě mrzí, že se s těmito stíny moc dobře nepracuje na očním víčku.

Cena: 199Kč na stránkách Lilibela.cz


2 komentáře so far

follow me

MonPospi⎟lifestyle - beauty blog © . Template by amashupthemes.com
Posts RSS . Comments RSS