pátek 27. října 2017

#nakupvdekorativce 💅🏻💄


Hezký den.

Včera jsem na instagramu zaregistrovala okolo 16h, že právě otevřeli prodejnu dekorativky ve Vysočanech, když jsem zjistila, že mají do 18h, tak jsem sedla do auta a jela.

Faktem je, že poprvé jsem zabloudila, ale pak jsem to v klidu našla a ještě jsem si říkala, jaká jsem ….. když jsem okolo toho jela a ještě tam mají velký plakát DEKORATIVKA.CZ, ale nevadí. 😀

Když jsem přišla dovnitř do obchodu, bylo to takové malé, ale útulné :-). Určitě to co mají na e-shopu, tak vše v prodejně nemají, nevím kam by to tam dali :-D, ale výběr mají veliký, pro každou dostačující. Začnu teda rovnou tím, co jsem si koupila já, a to jsem si chtěla koupit třeba jen jednu věc, abych neodešla s prázdnou….dobrý nechala jsem tam 904Kč 😀





Koupila jsem si včera trochu neobvyklé rtěnky ke mě. Modelsown, Jordana a catrice. Vše je  v dosti výrazných barvách. Barev tam měli několik, ale musela jsem se trochu brzdit nebo bych tam nechala celou výplatu :-D. Co jsem rtěnky zkoušela, tak modelsown a jordana jsou rtěnky matné, modelsown vydrží o dost déle než Jordnana, dokonce má i mentolový nádech, takže Vám to trochu osvěží rty, ale Jordana má trochu problém s výdrží. Když jsem si ji okolo 17:30 namalovala na pusu a okolo 19h jsem snědla toust, rtěnka byla skoro pryč, takže vydrží pouze, když nejíte a nepijete, což nejde že jo. :-D.





Pak jsem si koupila dva laky na nehty, zvolila jsem jeden růžovější, ale na fotce je moc světlý, ale ten druhý má krásnou barvu. Takovou krásně světlou růžovou. Catrice lak stál 79Kč a Estyle 89Kč. Sama jsem zvědavá :-).






Jelikož mi teď došly snad všechny řašenky naráz, tak jsem si musela koupit. Vybírala jsem podle kartáčků, který mi bude připadat hezký a zajímavý.  Řasenky od essence si dost holek chválý, tak uvidíme :-).



A další řasenka. Už dlouho jsem chtěla zkusit řasenku od e.l.f, právě teď jsem jí zkoušela a dělá řasy takové jemné, řasy moc neprodlužuje, spíš vám je nabarví a zvýrazní, ale to je tak celé, uvidíme jak od teď vydrží do večera. 🙂



Pak jsem také neodolala bronzeru od W7 a ten jsem právě teď vyzkoušela také. Můžu Vám řict, že pigmentace je neuvěřitelná, jsem zvědavá na tu výdrž. Můžu klidně přirovnat k bronzeru od značky benefit, jediný rozdíl, který tam je, tak cena 🙂


Čemu jsem ještě neodolala, tak čistič na štětce, sama mám doma velký skoro přes celé umyvadlo, ale mám tu nutnost to vyzkoušet na dvou prstech, třeba to bude pohodlnější. 😀 (teď to zní asi trochu divně, ale nevadí) :-D.


A jako poslední hitovka, černá pilaten maska, myslím, že dokonce Týnuš Třesničková na ní dělala recenzi. Sama jsem zvědavá, co tato maska předvede.

Já vám děkuji za přečtení článku, a třeba i Vy samy vyrazíte do prodejny a něco pořídíte.

Monika

2 komentáře so far

  1. ty barvy rtěnek se mi líbí, to jsou přesně moje oblíbený barvy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až tedy na tu od jordany, s tou se musí pracovat. :)
      Dekuji za komentář

      Vymazat

follow me

MonPospi⎟lifestyle - beauty blog © . Template by amashupthemes.com
Posts RSS . Comments RSS