úterý 24. října 2017

Podzim 🍂🍁🍃


Krásný večer Vám všem.

Je to vážně tady. Podzim!

Jelikož podzim je dost oblíbený roční období několika lidí kvůli různým vlastnostem, tak jsem se rozhodla, že se s Vámi podělím o to, proč ho mám ráda já (samozřejmě léto je asi vždy na prvním místě).

Na podzimu mám nejraději barvy, čistý vzduch, fotografování, výraznější make-up a další jiné vlastnosti. Pojďme se podívat jaké.




Jako prvním čím začnu, tak je klasicky relax.
Sama ani nevím proč, ale ty tmavší večery, kdy Vám nesvítí sluníčko do obličeje ať jste kde ste, tak mi vyhovují víc ty temnější. Miluji svetry, čaj, kávu a horkou čokoládu a vždy k tomu nějakou práci, takže si vetšinou zalehnu do postele, udělám si něco k popíjení a jsem třeba na notebooku, protože knížky moc nečtu, nikdy u toho moc dlouho nevydržím.








Když na to příjde, nepohrdnu tomu se ohnout a vzít si hezký list na památku. Když se podíváte na ty barvy, je to něco neskutečného něco, co Vás hned namotivuji na dobrou náladu. Dekorace do rámečku, do vázy a různo dalších nápadů jsou v tomto období tak jednoduché vytvořit nebo jen najít.





Když už jsme u těch barev, tak ten kdo má doma foťák, věřím tomu, že nesedí doma a nekouká z okna na tu krásu, ale jde jí rovnou vyfotit, stejně tak jako to dělám já.

Miluji fotografování, a pak jako třešnička na dortu je pro mě vášeň ty fotografie upravovat a hrát si s barvami.



























Jak jsem na začátku psala, tak mě na podzim baví trochu výraznější make-up, což je pro podzim takové pro ženy až vlastně úplně normální. Stíny do vínova jsou pro mě opravdu velká pecka, dokázala bych je nosit furt.
Jelikož od mala trpím na suché a popraskané rty, tak rtěnky bohužel moc nenosím, což mě štve, protože když někdy vidím ty barvy? No dokonalost.

Co se týče oblečení a mě, tak já samozřejmě nikdy nemám daný styl, já si nosím to, včem se daný den cítím dobře a je mi fajn. Takže někdy je to styl na pohodu, někdy je to styl elegatní a nebo obojí dohromady. Přidala jsem i obrázek, aby jste viděli, jak to mám já :).




A jako poslední? Ano jsou to dýně, a jak všichni znáte, tak dýně a podzim jsou nerozlučná dvojka.

Na podzim v říjnu bývá halloween, takže to není jen o patlání se v dýních, ale i vařit z nich různé dobroty, jako jsou třeba dýnové sušenky, polévka, omáčka a další.

Já sama jsem snad dýni nikdy v životě neměla.
Já a ochutnávání nových věcí? To nejde dohromady :D.
Vždy mám strach, že něco nového ochutnám a navždy si pokazím chuť :D.

Každopádně, když mi napíšete aspoň trochu, jak ta dýně chutná nebo to rovnou k nečemu přirovnáte, tak to někdy zkusím. :-)






Já Vám děkuji za přečtení článku. Mějte se krásně a užívejte toto krásné období :-)

Monika - Bejbyna

2 komentáře so far

  1. přesně ze stejných důvodů mám podzim (hlavně babí léto) taky ráda :) mám ráda tu barevnost, pití horké čokolády, knížky, filmy, svíčky, výraznější líčení, focení deky a teplé ponožky...takhle bych mohla jmenovat až do večera :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme na tom stejně, na tom podzimu je strašně moc :-)

      Vymazat

follow me

MonPospi⎟lifestyle - beauty blog © . Template by amashupthemes.com
Posts RSS . Comments RSS