středa 9. března 2022

Něco málo za poslední dny

 Naivně jsem si myslela,  že začnu novou rubriku každý měsíc plno fotek a pár slov k tomu, jenže se mi nějak nepovedlo dát dohromady fotky, které by Vás i mě mohli nějakým způsobem zajímat. 

Rozhodla jsem se tedy, že něco z telefonu přeci jen spáchám a dám sem aspoň více méně mé oblíbené jídlo za poslední dobu a nějakou tu kytku. Přítel měl svátek, tak jsem upekla epesní bábovku, která se mi opravdu povedla jak chuťově, tak i vzhledově. Tak snad Vás tento článek potěší :).


Hodně jsem si teď oblíbila tyto toustíky alias bagely se šunkou a vajíčkem. Můžete třeba dát i avokádo a na to vajíčko, je to čistě na Vás. Salátek jsem dělala s medovo hořčicovou omáčkou. Mňam


Pak dost známá chuťovka je kuřecí maso se zeleninou, to naprosto zbožňuji.


Opět opečené toustíky, volské oko se šunkou a zelenina.


Našla jsem v Lidlu super tip na batátové hranolky. Nikdy jsem je nejedla, až nedávno na společné večeři s přítelem, kdy jsem jednu ochutnala a opravdu jsem byla překvapená, jak dobré to je, takže jsme hned museli koupit domů. K tomu jsem dělala směs ála čína s kuřecím masem.


A jako poslední z mých oblíbených jídel je croissant s málem, šunkou, sýrem a salátovou okurkou. Výborné jak na snídani, tak na svačinu. Opravdu to člověka zasytí.



Poslední dny jsem nedělala skoro nic jiného než jen ležela, odpočívala a léčila se. Test negativní, ale zánět dutin jako sůl, takže jsem si dnes od doktorky odnesla antibiotika na krásných 10dní.


Když už jsem nějak začala nebo spíš musela začít fungovat, tak Tomáš (přítel) měl svátek, tak jsem mu upekla tuto epesní bábovku.



Pak jsem na marketplace našla za super cenu olympus, także směřovala cesta hned pro něj :) a domů jsme se vrátili a čekalo na nás neskutečné nebe!



Pak jsem si udělala radost nevěstinným závojem a krásnými tulipánky.



A naposled jsem udělala velký krok, na pár hodin byla zrzkou, a pak to hodila na světlejší hnědou a jsem nesmírně spoko. Už jsem se k tomu chtěla dlouho dostat, tak se mi to konečně povedlo.

____________________

A to je vše. Budu se snažit dávat dohromady fotky za celý měsíce, a pak se o to s Vámi podělím ve stejném stylu jako teď. Mějte se fajn. M.









1 komentář so far

  1. Já mám ráda volská oka. Nikdy jsem se ale nezkoušela se šunkou. Myslím, že to v nejbližší době vyzkouším. Líbí se mi i to nebe. Někdy večerní a ranní obloha umí kouzlit. A květina je také krásná.

    OdpovědětVymazat

follow me

MonPospi⎟lifestyle - beauty blog © . Template by amashupthemes.com
Posts RSS . Comments RSS