pátek 17. února 2017

FITNESS DIARY / #2

Obrázek z pinterest.com

Hezký den.

Ráda bych se s Vámi podělila o moje pocity co se týkají fitka.
Není to tak dlouho co jsem tu psala článek o tom, že bych ráda začala chodit do fitka.
Jsem hrozná v tom, že mě všeschno nebo skoro všechno baví jen chvilku, ale tohle se opravdu snažit dodržovat.

Dělám to hlavně kvůli sobě, ale i kvůli synovi, který vždy schytal, jak to říct? no mou špatnou náladu, která u mě vládla denně, a to několikrát.
Dokázala jsem se vztekat a naštvat opravdu kvůli každý kravině, a taky to hodně odnášel můj přítel, který přišel z práce a dostal hned vylágoš, ani nevěděl chudák za co, jenže já bohužel taky ne. Jak se říká, byl na ráně jako první :(, a opravdu toho lituju.



Obrázek z pinterest.com



Čeho nelituji, tak je to, že se fitka furt držím, baví mě to, těším se tam. Chodím se známou a snažíme se dodržovat chození 2x týdně, což nám vyhovuje. Dost mě překvapilo, že mě druhý den po fitku nic nebolí, aby jste vlastně věděli, co v tom fitku nejvíc dělám.

Když přijdu, snažím se dodržovat u každého stroje nějaký čas. Aspoň 10 minut na kole, 10-15 minut na bežícím pásu, pak si zaposilovat na nohy a ruce, což zabere dalších cca 15 minut, a pak jako poslední jsou taky kola, ale pohodlnější. Sednu si tam, vezmu si telefon do ruky a mám takovou pohodičku, kde už jen odpočívám a snažím se dodržet 4km.


Obrázek z pinterest.com


Co se po fitness týče, tak na doporučení mého muže je prý dobré si napustit teplou vanu a do té vody dát červenou sůl. Mám úplnou klasiku za pár korun z Globusu myslím, a opravdu jsem spokojená.

Mělo by to pomoc k tomu, aby Vás druhý den nebolo tělo po cvičení, svaly a tak.

Upřímně nevím jestli mě to nebolí kvůli té koupeli nebo kvůli tomu, že to tělo v pohybu mám díky synovi, toť už otázka.

Abych pravdu řekla, od doby co chodím pravidělně do fitka nebo se aspoň snažím, tak mám o dost lepší vztah se synem a s mužem :-).



Co Vy a nějaký sport? Chodíte do fitka? Jak fungujete ve fitku Vy? :-)


4 komentáře so far

  1. Obdivuji výdrž! Já vydržela akorát chvilinku běhat, ale pak mě to zase přešlo. Ne, že by mě po cvičení bolely svaly, ale byla jsem tak vyčerpaná, že lítat ještě kolem malý, to jsem prostě nedávala. Jsem na sebe zvědavá po narození syna v květnu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby v tom neviděla výsledky, co se týče vztahu se synem a přítelem, tak by mě to asi zpátky taky netáhlo :-)

      Vymazat
  2. Taky chodím, hodně krátce, na jumping. Před pár dny jsem sepsala článek o prvních hodinách :-) http://kralicimama.blogspot.cz/2017/02/nechces-se-mnou-chodit-na-tampolinky.html

    OdpovědětVymazat
  3. super,držím ti palce :) ja a fitko nie sme nejaký kamaráti, skôr si zacvičím doma, alebo idem behať,plávať..niečo takéto.stroje ma celkom desia :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

follow me

MonPospi⎟lifestyle - beauty blog © . Template by amashupthemes.com
Posts RSS . Comments RSS