neděle 26. února 2017

NÁKUP NA NOTINO.CZ

Hezký večer milé dámy.
Včera mi přišel balíček od notino.cz, kde jsem si objednala pár produktů. Všechno jsem vyzkoušela hned včera, abych Vám k tomu mohla aspoň pár řádků napsat. Tak se pohodlně usaďte a jdeme na to.

Jako první začnu od krémových věcí neboli věcí v tubě či kelímku.






ANEW VITALE BB KRÉM // Avon - Nedávno jsem zavítala na kukačku do parfumérie Fann v Galerii Fénix, kde jsem koukala na make-upy od GOSH. Zastavila jsem si paní prodavačku, povídala jsem si sní o značce GOSH a celkově o make-upech. Možná se Vám to teď bude zdát směšné, ale díky paní prodavačce jsem trochu změnila pohled na nějeké věci, co se u mě týčí líčení. Prodavačka mi řekla, ať zbytečně nezahlcuji svůj mladý obličej make-upy, že mi bude stačit BB krém. Tak jsem jí na to řekla, že opravdu BB krém mi nezakryje to co potřebuji. Když se na mě podívala, tak mi řekla své k mé pleti a řekněme si to narovinu, pupínky díky menstruci ( já tomu říkám před menstruační pupínky ) prostě nezakryju i kdybych měla make-up za 5 000Kč. Když jsem se na sebe několikrát podívala do zrcadla, tak jsem si řekla, že pokud je období, kdy opravdu potřebuji vysoké krytí, tak jedině pro před menstruační pupínky, mimo toto období potřebuji jen sjednotit pleť, a proto tedy tento BB krém. Slyšela jsem na něj chválu, i když musím po pravdě říct, že jsem Avonu jako takovýmu moc nevěřila, ale tohle mě po první aplikaci přesvědčilo. Toto je nejsvětlejší odstín SPF 20. Krásně mi pleť sjednotil do jedné barvy neboli do jednoho tónu, poté mi opravdu stačilo si nanést řasenku a mohla jsem jít mezi lidi. Tím jsem se vlastně rozhodla, že make - up jako takový použiju opravdu ve vyjímečných situacích. 

CENA: 129Kč
OBSAH: 30ml
DOPORUČUJI / NEDOPORUČUJI / KRÁTKÁ DOBA NA NÁZOR
( aby jste pochopili, tak to co přeškrtnuto není vyhrává :D)








SKIN PERFECTION NOČNÍ BALZÁM PROTI ZNÁMKÁM ÚNAVY // Loréal Paris - Jelikož už nejsem svobodná žena, která si může se svým časem plánovat vlastně vše co by chtěla, tak musím proti mé únavě, která je vidět i na mé pleti nějak bojovat. Nedávno jsem na sebe doslova zírala několik minut a divila se, jak ve svím věku mám viditelné vrásky na čele, ale ono se není čemu divit, od doby co mám syna, tak je to samý stres, starosti atd. Díky Barušminky, která ve videu zmiňovala tyto produkty od Loréalu, tak jsem nečekala a objednala. Od této řady mám doma zatím tento noční balzám, ale na cestě mám ještě denní hydratační krém + sérum. Jinak co se týče první aplikace tohoto krému, tak jsem byla nadšená, protože po vaně a očistě mé pleti mi bodlo. Ráno když jsem se probudila, tak pleť mi přišla o dost více vyživená, než kdykoli jindy, takže to po pár použití bude doufám znát.

CENA: 225Kč
OBSAH: 50ml
DOPORUČUJI / NEDOPORUČIJI / KRÁTKÁ DOBA NA NÁZOR



BIG DARING VOLUME MASCARA // Avon - Už jsem několik řasenek zkoušela, i přesto, že jsem dost slýchala, abych zkusila tuhle řasenku od Avonu, tak jsem si furt stála za svým a kupovala si jiné značky. Při objednávání mi tam naskočila, jakoby říkala ,, KUP SI MĚ PROSÍM!", tak jsem tak udělala. Řasy krásně nabarví a rozčeše a dodá jim objem, je tedy fakt, že pak to odlíčení bylo horší. Odličuji se odličovačem od Mary Kay, který odlíčí snad všechno, ale včera byla potřeba trochu přitlačit.

CENA: 112Kč
OBSAH: 10ml 
DOPORUČIJI / NEDOPORUČUJI / KRÁTKÁ DOBA NA NÁZOR





PALETKA 12 ODSTÍNŮ PRO 12 ROMANCE AND JEWELS // Freedom - Tuto paletku jsem si koupila asi jen proto, že mě zajímalo pár odstínů a nebyla drahá. Pigmentace mě teda moc nepotěšila, buď jsou některé stíny moc pigmentované a nebo některé vůbec, ale nevadí. K této paletce Vám asi nic moc neřeknu, protože sama k tomu moc slov nemám.

CENA: 189Kč
OBSAH: 12g
DOPORUČUJI / NEDOPORUČUJI / KRÁTKÁ DOBA NA NÁZOR






FORTUNE FAVOURS THE BRAVE // Makeup revolution London - Co se ale týče této paletky? Dámy? Posaďte se, protože tohle je prostě naprostá bomba! Pigmentace? No koukněte sami na ty fotografie! To je prostě bomba! Výdrž? Celý den, krásně se se stíny pracuje. Několik matných, třpytivých a pak míchaných stínů, no tohle si prostě kupte, protože litovat nebudete! :-)

CENA: 455Kč
OBSAH: 16g
DOPORUČUJI / NEDOPORUČUJI / KRÁTKÁ DOBA NA NÁZOR

Doufám, že se Ti tento článek líbil. 
Pokud máš zkušenost s nějakým z těchto produktů, hoď sem koment jak si spokojená :-)


4 komentáře so far

  1. Loreal noční balzám určitě vyzkouším :) Něco opravdu už potřebuji :D
    https://underonesky.blog/

    OdpovědětVymazat
  2. BB ANEW znám, už jsem měla několikrát a je fakt skvělej. A zaujala mě ta poslední paletka, ta mě láká, protože já žádnou takhle velkou nemám, mám jen jen pár jednotlivých odstínů a tohle je fakt bomba. Takže uvidím. :) Jinak nádherné fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu ještě dnes jsem se přesvedčovala, jestli je ten BB krém fakt tak dobrý, a je! Jinak o té paletce ani neváhej, prostě kupuj! :-)

      Vymazat

follow me

MonPospi⎟lifestyle - beauty blog © . Template by amashupthemes.com
Posts RSS . Comments RSS