sobota 22. dubna 2017

CLINIQUE MAKE UP

Přeji Všem hezký večer.

Včera jsem měla možnost se konečně odhodlat k tomu, abych si koupila make up od Clinique. Podle paní přímo z Clinique, která byla k dispozici přímo v Sephora v Letnaněch mi bylo řečeno jak je make up hedvábně jemný, má střední krytí, dělá krásný finish na pleti a další jiné informace co se týkají tohoto make upu.

Když někdo z Vás vídí nebo slyší značka Clinique, tak většina z Vás ví, že to není zrovna nejlevnější značka, a proto taky make up stál 890 Kč.  Možná si říkáte, jak mohu dělat recenzi, když jsem si make up koupila teprve včera, ale už od dnešního rána ho mám na sobě a ještě teď drží, takže si myslím, že není nad čím váhat a mohu se na to rovnoou vrhnout.


Faktem je, že make up není zrovna mezi levnými značkami, ale pak už musíte posoudit sami, jestli se to opravdu hodí do toho investovat takové peníze a nebo jestli to byla chyba, kterou už nikdy neuděláte. Já zatím klidně mohu říct, že chybu jsem neudělala, a že si na ten make up klidně našetřím, abych si ho pak až dojde mohla koupit znova.


Abych ale jen nechválilam tak jsem si už na tomto make upu našla nějaké nedostatky, který mi chybí.
1. Make up nemá pumpičku nebo kapátko, musím si pokaždé dávat pozor kolik toho vyklepu, protože tohoto make upu na Vaši pleť stačí opravdu málo.
2. Makeup není zrovna hitem pro suchou pleť, ale mám ji taky, takže pokud dámy se suchou pletí opravdu chtějí tento makeup jako já, tak před nanášením make upu musí být pokožka velmi zhydratovaná a nebo při nanášení do make upu kápnout trochu olejíčku.
3. Je to tedy i cena, ale zas na jednu stranu za ty peníze to něco umí :-).

Odstín 02 Silk Smell
Jak jsem psala, make upu na našené stačí opravdu málo.
Make up Vám udělá krásný efekt a finish. Je trochu matující, ale i tak jsem použila na některá místa pudr, což neberu jako mínus.
Make up mi vydržel opravdu celý den, a to s tím, že se nikam neslývá do linek, do vrásek atp.



Make up jsem dnes zapracovávala houbičkou a myslím si, že to byl dobrý nápad, protože přeci jen jak potřebujete Vaši pokožku před nanesení make upu zhydratovat, tak pak by na tváři zůstávaly mapy od štětce, takže doporučuji radši houbičkou.
Co se týče krytí, tak mě překvapil, má tedy střední a vysoké krytí a opravdu tomu odpovídat.

Tak snad se Vám článek líbil a jdeme na hodnocení:


+

+ Krycí schopnost
+ Výdrž
+ Lehce se s ním pracuje
+ Na výběr mnoho odstínů


-

- Cena
- Chybí pumpička nebo kapátko



4 komentáře so far

  1. Přijde mi, že tenhle makeup je hodně podobný doublewar od Estee. Od clinique už jsem něco vyzkoušela, ale pokaždé jsem se vrátila k Estee. Ale úplně přesně mi štve taky cena a absence pumpučky:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě přijde, že se dnes skoro každá značka kopíruje, nic není originál. :D

      Vymazat
  2. Ahoj, mohu se zeptat čím fotíš?
    Ty fotky jsou moc hezké!
    Díky

    Markéta, www.fywonline.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj. Fotím převážně olympusem pen 7 :-) nebo někdy zapojuji i Canon 100D

      Vymazat

follow me

MonPospi⎟lifestyle - beauty blog © . Template by amashupthemes.com
Posts RSS . Comments RSS