úterý 25. dubna 2017

NARS rtěnky v tůžce

Krásný podvěčer Vám přeji. 

Dnes bylo docela krásně, copak jste dělali?

Já jsem se dnes na večer rozhodla, že si vezmu notebook do kavárny a napíšu pár článků.
Tak jdeme rovnou na to.

Další novinka v mém kosmetickém koutku je značka NARS a to přímo rtěnky v tužce, snad to tedy píšu dobře, protože opravdu nevím, jak jinak to popsat. 


Rtěnky jsou dvě v tomto balení. Koupeno v Sephoře, u pokladem, kde mají mini balení různých produktů, a vlastně o nich bude převážně na blogu teď plno. Toto balení stálo 550Kč. Rtěnky mají skvělou výdrž, a to bez báze. Jsou hydratační, takže Vás po celou dobu na rtech hydratují, ale hlavní prioritou je, že drží. Když jsem balení kupovala, tak jsem si říkala, že jako za jednu rtěnku tolik peněz je docela brutální cena, nebyla ani možnost se do balení podívat, protože všechny byly zalepené, což je dost pochopitelné. Když jsem přijela domů, tak mě to naopak překvapilo, že jsou tam dvě.


Jak si můžete všimnout, tak jedna rtěnka je taková nude, na fotce to vypadá tmavě, ale pak na rtech je rtěnka jemnější. Druhá rtěnka je tedy opravdu rudá, ale jako doopravdy, i na rtech, možná bych i řekla taková vamp rudá, ale opravdu krásná. Samozřejmě obě krásně drží.


Pigmentace u rtěnek je naprosto krásně pigmentovaná, vidíte zde na fotografii. Aby jsme ale nebyli jen u chvalení, musím tedy podotknout, že mě trochu mrzí, jak je to defakto vyčůrané (omlouvám se za to slovo). Rtěnka není točící, takže až jí vypotřebujete, a to nebude na dlouho, protože po první použítí mi dost ubylo, tak si můžete jít koupit novou, a takhle se vlastně vydělávají peníze.
Teď už ale k hodnocení.

+
- Pigmentace
- Výdrž
- Hydratace (někomu mohou rtěnky, které hydratují vadit, mě naopak vyhovují, protože trpím na suché a popraskané rty. Díky této rtěnce rty vypadají vyživené a krásné, což třeba u matných mám pravý opak.)
- Dostupnost ( Sephora je dnes na každém rohu :))

-
- Cena
- Po pár použítí můžete jít pro novou.

Celé hodnocení stejně ukázalo, že rtěnky jsou vlastně fajn. 



6 komentářů so far

  1. Vyzerajú krásne, len keby nebol NARS taký drahý.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  2. NARS miluju, ale ta cena :/

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Velvet Matte znám od The Anna Edit, která je zbožňuje, a hodně přemýšlím nad jejich pořízení. Určitě jdou ořezat. ;)
    Ale s tím, že je Sephora na každém rohu teda zásadně nesouhlasím, v Praze možná, ale po celé České republice jich je jen asi dalších šest. :D

    https://magdatumova.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat

follow me

MonPospi⎟lifestyle - beauty blog © . Template by amashupthemes.com
Posts RSS . Comments RSS