čtvrtek 30. listopadu 2023

ROZLUČKA SE SVOBODOU !

 


Krásný den. Tento koncept článku mi tu leží od června a nějak se mi nepodařilo se dokopat k tomu, abych Vám ho sepsala, až teď.

Ráda bych Vám totiž prve řekla, že moje rozlučka se svobodou a vlastně i svatba....bylo to prostě to nejkrásnější co jsem si asi opravdu mohla přát.. k rozlučce jako takové se váže docela solidní příběh, ale i tak to dobře dopadlo a já jsem nesmírně vděčná!


Jak to vlastně celé bylo a nebylo.
Prve jsem poprosila svou nejlepší kamarádku, jestli mi půjde za svědka. Jasně, že reakce byla, že ANO, ale! Pak mi začalo šrotovat v hlavě, že má doma 3 děti, a že to pro ní asi nebude jen tak jednoduchý, takže jsem se jí pak omlouvala, ale nechtěla jsem jí zatěžovat a vybrala si sousedku, vlastně mi v podstatě bylo asi jedno kdo mi to odsvědčí. Ano možná si ťukáte na čelo jestli jsem normální, ale já jsem se už jednou vdala a rozvedla a ve finále jde o podpis, takže jestli by mi měla stát za zády kamarádka nebo teta, tak jsem to nějak neřešila. Každopádně jsem tedy se sousedkou řešila věci kolem a kolem, ale furt jsem cítila, že se něco děje, a taky se dělo, takže jsme se domluvily, že ona mi za svědka nepůjde a já byla tím pádem bez svědka. No věřte mi nebo ne, já měla sto chutí zabíjet! Ale? Nakonec se vše zle v dobré obrátilo, a když jsem o tom informovala svou kamarádku, kterou jsem žádala prve a ona se do toho položila tak neskutečným způsobem až jsem žasla!


Tak a teď tedy k té samotné rozlučce. Kamarádka Anička v pátek 9.6 přijela k nám domu, udělaly jsme si nákup v Lidlu, aby jsme mohli uvařit špagety carbonara, milujeme! Uvařily jsme si, napapkaly, daly aperolek a šly spinkat.
Druhý den mě od rána čekala samá překvapení. Úkoly, odměny prostě bomba! Anička mě zná jak své boty, takže moc dobře věděla co a jak, kam se chci podívat apod! První cesta vedla do SmetanaQ na snídani! Byla výborná, ovšem jako vždy 🥗! Poté jsme se přesunuly na trhy na Náplavku, byla jsem tam poprvé až právě s Aničkou a bylo to dokonalé. Anička mi koupila kytičku a přesunuly jsme se do Primarku, tam jsme si obě udělaly radost. Poté nás čekal drink, pokec a odpočinek 🥂, protože těch lidí co bylo v Centru Prahy, to bylo neskutečný a kupodivu rozluček jsme potkaly více 🍾.

Když už se schylovalo k době oběda, tak jsme se přesunuly do krásné restaurace na loď Marina!Neuvěřitelný , opravdu! Bylo nám hezky, bylo nám prostě fajn!
Z Marina restaurace jsme se přesunuly do Manifesta na Smíchov, už dlouho jsem tam chtěla a Anička to moc dobře věděla! Tam jsme chvilku poseděly, pokecaly, a pak nakoupily domů a Anička připravila neskutečný skvost! Výzdoba, jídlo, chill ! Naprostá bomba!

Rozlučka, která byla krásná a dostačující. Nepotřebuji žádné hurá akce. 


JEDNÍM SLOVEM? BYLO TO PROSTĚ DOKONALÝ!

S láskou M 




4 komentáře so far

  1. To jsem moc ráda, že se vám rozlučka tak hezky povedla! Hlavní je, že jsi byla spokojená :) těším se na zážitky a fotky ze svatby.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. To zní jako boží rozlučka se svobodou! :) <3 Krásné, všechno! :) Těším se na fotky ze svatby! <3

    OdpovědětVymazat

follow me

MonPospi⎟lifestyle - beauty blog © . Template by amashupthemes.com
Posts RSS . Comments RSS