středa 6. prosince 2023

Naše úžasná svatba !


Ahoj, krásný den! 💙
Ráda bych se s Vámi podělila o naší svatbu a taky bych tímto uzavřela články ohledně toho. Abych vše uvedla na pravou míru, tak asi jako každá žena jsem si přála mít velkou, krásnou, pohádkovou svatbu, nakonec tak nebylo, ale ono to bylo ještě lepší!


Dala jsem do koláže pár střípků. 
Celou svatbu jsme si zařizovali sami, Neměli jsme žádné koordinátorky. Můžu Vám říct, že to byl docela masakr, ale asi o to víc si toho dne vážím a opravdu jsme si to užili na maximum!
______________
Co a kde jsme kupovali:
Šaty jsem sehnala na vinted za 900Kč 
Boty z botovo asi za 600Kč
Manžel sako z C&A za 1500Kč, Kalhoty vinted za 150Kč a boty z vinted 180Kč! 

Ano pojali jsme to opravdu v hodně skromném stylu a smyslu, protože jsme nad věcí a i když je to ten nejkrásnější den D, tak furt stojíme nohama na zemi a nepotřebovali jsme ošacení za desetitisíce. Tímto, ale neodsuzuji lidi, kteří to tak mají. Jak se to říká? ,,Když na to máš, tak proč ne" ? 😇
_________________
Většina výzdoby kterou uvidíte, tak je kupována na eshopech jako:

SHEIN
ALIEXPRESS
Pak už jsem zavítala do pepco a Tedi

________________________

Co se jídla týče, tak jsme kupovali hodně v JIPU, a pak klasicky lidl, billa atd.

________________________

Květiny!
Jasně jsem si řekla, že květiny budu vázat sama. Našla jsem si nějaké návody a kupodivu to byl skvělý nápad!
Za květiny jsme platila 1982Kč. Objednávala jsem u kytkyodpepy.cz , neskutečně milé a chápající!  Jediné co jsem si od nich nechala udělat bylo manželovi kytička do klopy. 
Zbytek jsem vázala já. Já jako nevěsta jsem měla bíle růže a bíle pivoňky, eukalyptus a nevěstin závoj, a maminky a svědkyně to samé, akorát v růžové.
Různé stuhy, špendlíky apod. jsem kupovala v action a špendlíky od kamarádky.
___________________________

Jelikož jsme neměli žádný catering, tak jsme si jídlo také dělali sami. Podílel se na tom snad každý z rodiny. Někdo udělal polévku, někdo upekl nějaké zákusky, slané šneky, řízky atd. Chlebíčky a dort jsme si nechali dělat. 
Bylo toho požehnaně, bylo toho mraky! Rautík byl v garáži, kde byla i muzika. Byla sranda!

___________________
Jestli někdo řešíte svatbu a nepotřebujete něco VELE velkého, tak tohle je přesně pro Vás.
Nás ta svatba mohla vyjít cca na 35tis a to možná hodně přeháním.

Tak snad se Vám článek líbil. :) 

S láskou M.

 

2 komentáře so far

  1. Byla to Váš den a důležité je, že jste si to všechno udělali podle sebe, přesně tak, jak jste chtěli 🙂 a hlavně, že jste si ten den užili naplno 🙂. Kamarádka taky hodně věcí na svatbu nakupovala na SHEIN a byla moc spokojená 🙂. I já sama, když jsem se tam jen tak koukla, tam toho mají opravdu hodně 🙂. Takže věřím, kdo nechce drahou a náročnou svatbu se spokojí s málem a dokáže se na mnoha věcech ušetřit, upéct nebo vyrobit si sám 🙂.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásný! A je úplně jedno, zda to bylo skromné nebo ne, hlavně že to byl váš den, který jste si užili a nikdy na něj nezapomenete ♥ Já se jednou na svou svatbu těším a věřím ,že si ji náramně užiji. Taky chci nakupovat na Shein, Pepco atp. a většinu ozdob si udělat sama. :-) Nejhorší na tom je, že mi prostě velkou svatbu mít budeme (velkou myslím počet osob), protože už jenom já mám rodinu o 30 členech + přítel má rodinu a + naši přátelé. Největší částku dáme asi za jídlo a prostory no :( Ale věřím, že se nám nějaká část vrátí :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat

follow me

MonPospi⎟lifestyle - beauty blog © . Template by amashupthemes.com
Posts RSS . Comments RSS